Rastlinnú šľahačku zmiešaj s cukrom a rozohrej v hrnci, potom pridaj rastlinný tuk a med a povar na slabom „ohni“, aby to začalo hustnúť, prisyp do zmesi cirokovú múku a povar na hustú konzistenciu.
Priprav si kandizované čerešne si nakrájaj na menšie kúsky a spolu s pomarančovou kôrou, limetkou a arašidami pridaj do zmesy a poriadne premiešaj.
Nechaj trošku schladnúť a potom si priprav plech vystlaný papierom na pečenie. Postupne naukladaj menšie hrudky, ktoré roztlačíš na placku.
Rúru si predhrej na 180 stupňov a pečenie nastav na horúci vzduch.
Čas pečenia: 13 minút (stráž si to, každá rúra pečie inak)
Čokoládu rozpustíš vo vodnom kúpeli.
Sú to dva hrnce na sebe… Jeden väčší, do ktorého dáš tak 2 cm vody a postavíš na ten hrniec jeden menší a do neho dáš nalámanú čokoládu. Postupne ako sa ti bude voda v spodnom hrnci zohrievať, bude sa ti vo vrchnom hrnci roztápať čokoláda, ktorú potom natrieš na vychladnuté marokánky.
Používam cookies, aby som pre teba zabezpečila ten najlepší zážitok z tejto webovej stránky. Ak budeš pokračovať v používaní tejto stránky budem predpokladať, že si s tým okej.OkPrivacy policy