Umyté ovocie zbav šupky, jadierok a nakrájaj ho na malé kúsky.
Daj ovocie do hrnca a v malej miske si zmiešaj 2 PL lyžice cukru s GelFixom a vysyp to do hrnca k ovociu. Poriadne to spolu premiešaj a daj variť (na nízky stupeň). Keď ovocie pustí šťavu prisyp zvyšok cukru a potom to celé rozmixuj tyčovým mixérom do hladka.
Za stáleho miešania a jemného pobublávania to povar aspoň 5 minút.
Vezmi si sklenené poháriky s vrchnákom, ktorý sa dá sa poriadne uzavrieť a postupne do nich nalej horúcu masu ovocia a poriadne ich uzavri.
Po uzavretí vrchnáku ich prevráť dole hlavou aspoň na 5 minút. Potom ich postav nazad vrchnákom nahor.
Používam cookies, aby som pre teba zabezpečila ten najlepší zážitok z tejto webovej stránky. Ak budeš pokračovať v používaní tejto stránky budem predpokladať, že si s tým okej.OkPrivacy policy